Krompirjevo počitniško varstvo v svedralnici

Letošnje krompirjeve počitnice bodo super, saj bodo otroci kar cel teden prosti in bodo imeli veliko časa za igro, raziskovanje in nove pustolovščine.

Če ne boste izkoristili počitnic še za zadnji skok na toplo, boste verjetno potrebovali varstvo za vaše svedrčke med vašim službenim časom.

Zato vabim vse vaše svedrčke in svedrčice med 5. in 12. letom, da skupaj primemo v roke orodje in ustvarimo kaj zabavnega, kreativnega, igrivega, lepega.
Skupaj bomo vrtali, žagali, razstavljali, eksperimentirali in ustvarjali z raznimi materiali v četrtek in/ali petek, med 08.00 in 16.00 (lahko pridete tudi za manj časa). V tem času imamo tudi odmor za toplo kosilo.

KJE? Delavnica na Plemljevi 8 v Ljubljani (Vižmarje)

CENA? 200 eur za cel teden (5 dni) oz. 45 eur/dan (Cena vključuje malico in toplo kosilo), drugi otrok v družini ima 30% popusta.

število otrok v skupini je omejeno, zato hitro rezervirajte mesto vašemu svedrčku na sime@mojstersime.si ali na 031 312 852.

VEČ O SIMETU IN SVEDRALNICI:

V svoji svedralnici vse fedrčke (5-8 let) in svedrčke (9-12 let) spodbujam k inovativnosti, sodelovanju in reševanju izzivov tako, da se z uporabo pravega orodja (ne, ne samo kladiva) in pravih materialov lotevajo velikih projektov, ki se jih domislijo kot ekipa (vozila, tobogani, hiške na drevesu, katapulti…). Ob tem naredijo še kak kulski eksperiment in razstavijo kakšno napravo ter se ob tem učijo, kako stvari delujejo. Verjamem in zaupam v moč svobodne kreativne igre in naravnega, izkustvenega učenja ter v neskončen potencial teh pametnih malih glavic, ki bodo nekoč odgovorno soustvarjale ta svet.Na naših delavnicah se otroci naučijo:
– varne uporabe najrazličnejšega orodja in materialov
– krepijo finomotoriko, kar gradi tudi njihove možgančke
– Globoke zbranosti in osredotočenosti na projekt
– Da so napake le del procesa in ne razlog za občutek manjvrednosti
– Da je v vsakem od nas izdelovalec in da se vsak lahko nauči šivat, žagat, kuhat, torej naredit stvari s svojimi rokami
– Kako dober je občutek, ko nekaj narediš s svojimi rokami in imaš pred seboj rezultat svojega dela
– Komuniciranja in sodelovanja z ostalimi v ekipi, majhnimi in velikimi
– Kreativnosti in oblikovanja
– praktično znanje, o tem, kako stvari delujejo (z razstavljanjemroučevanjem)
– Kateri so njihovi naravni talenti
– Da ZMOREJO.

Od otrok na naših delavnicah se odrasli lahko naučimo:
– Da ZMOREMO
– Da so napake del procesa.
– Da je k izzivom najboljše pristopati z igrivostjo in odprto glavo
– Da se splača za vedno ohraniti radovednost, čudenje in navdušenje nad življenjem.